Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Happiness Beurs 

Op zondag 8 september is Bij Christi weer aanwezig op de Happiness Beurs van Baai.

De nieuwe locatie voor deze beurs in Heerhugowaard is geworden Sporthal De Draai, Kalmoesstraat 1.

Tijdens deze beurs is iedereen van HARTE welkom om zich te laten inspireren ten aanzien van gezondheid, wellness, nieuwe wetenswaardigheden, behandelingen en verkoop.

Kom langs Bij Christi voor een korte kennismakingssessie van 20 minuutjes. Kies uit Aura/chakrahealing, Access Bars of laat je verrassen met een Intuitieve Energetische behandeling.

Met een ruim aanbod aan standhouders wordt er elke keer een mooie dag van gemaakt. Je kunt zelf een bijenwastekening maken, je handen intuïtief laten lezen. Kies voor een reading,  de Bars, tenen lezen, kindermassage, Reiki, edelsteen sieraden, stoelmassage, bio analyse en meer. 

Je kunt terecht van 12.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en de bus stopt vlakbij.

De toegang is GRATIS. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren