Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Eéndaagse Bars opleiding

Kun jij een grote schoonmaakbeurt goed gebruiken? 
Een frisse wind door je hoofd en je gedachten? 
Oude patronen uit je systeem vegen en die zware, vermoeiende en terugkerende beperkende overtuigingen eens flink weg poetsen?

Wil jij je weer eens fris, opgeruimd en energiek voelen? Met opbouwende gedachten en nieuwe ideeën die je nu ook durft en kunt omzetten in actie? Wil je openstaan voor meer mogelijkheden, voor meer rust, meer blijheid en meer overvloed in jouw leven?

Dat kan met Access Bars! 
De Bars zijn 32 punten op je hoofd die staan voor allerlei thema’s in je leven. Deze bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. 
Door zachte aanraking van de Bars, gaan deze energetische banen stromen en ontladen de spanning. De blokkades, of het teveel aan spanningen in je lichaam (vastzittende energie), worden afgevoerd. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in jouw leven, zonder overbodige oude ballast.

Simpel en doeltreffend! In één dag te leren. Je geeft 2 behandelingen én ontvangt 2 behandelingen.

Je kunt kiezen uit vrijdag 16 februari of donderdag 1 maart. 
Tijd: 10.00 tot 18.00 uur in Baai, Deimoslaan 5, Hhw.

Wil je eerst ervaren wat een Bars behandeling voor jou doet? Dat kan! Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling.

Kijk op de website voor meer informatie of bel met 06 38 00 46 80.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren