Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bij Christi Verhuist!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, een nieuwe stap, nieuwe energie, een nieuwe praktijkruimte in een nieuw centrum! Bij Christi verhuist van Baai in Heerhugowaard, naar Vreekesweid 1 in Broek Op Langedijk!

Op 1 januari 2017 startte ik met Healingpraktijk De Ster in centrum Baai en begon met het huren van een ruimte daar voor anderhalve dag in de week. Al snel werden dat 2 hele dagen en vanaf 1 januari 2018 zelfs 3 dagen. Dit nadat ik de naam van de praktijk gewijzigd had in... Bij Christi.

In de 2 jaar bij Baai heb ik veel mogen leren. Ik heb fijn samengewerkt en heb mooie mensen mogen ont-moeten. Vanaf januari start ik de werkzaamheden van Bij Christi in het nieuwe centrum Soulbalance in Broek Op Langedijk. En omdat ik deze ruimte fulltime huur breid ik de werktijden uit. Net als het aanbod van de behandelmethodieken en daarbij ga ik komend jaar meer workshops en cursussen aanbieden. Houd de website of de facebookpagina Bij Christi in de gaten voor alle veranderingen, aanbiedingen en meer.

Vrijdag 4 januari heet ik de eerste klanten welkom in mijn nieuwe ruimte. Ik heb er heel erg zin in.

Graag ont-moet ik je in mijn nieuwe praktijkruimte in centrum Soulbalance, Vreekesweid 1, Broek Op Langedijk. Warme groet, Christi

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren