Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Cursus/inwijding Usui Reiki Ryoho

Vanaf maart gaat Bij Christi in haar nieuwe onderkomen weer van start met de cursus/inwijdingen Usui Reiki Ryõhõ.

Voor diegenen die Reiki (universele levenskracht) op de meer oorspronkelijke wijze willen toepassen en willen leven, zijn de cursusdagen met uitleg over deze spirituele leer en oefeningen / behandelingen heel geschikt.

Met deze Reiki-vorm hoef je tijdens de behandelingen anderen niet aan te raken. Verder worden de symbolen die je krijgt ook niet uit het hoofd geleerd, maar je leert ze te voelen. Door deze symbolen te voelen heractiveer je bepaalde frequenties die reeds in jou aanwezig zijn. Usui Reiki Ryõhõ werkt met levels: Shoden, Okuden en Shinpiden, die vergelijkbaar zijn met graad I, II en III (Master).

Je krijgt een handboek en een certificaat bij elke inwijding. Je hoeft de inwijdingen niet achter elkaar te doen. Voel vooral wanneer jij het voor jou goed aanvoelt. Ik geef ze met enige regelmaat. 

Ook als je al één of twee graden bij iemand anders hebt ontvangen, kun je voor de andere Bij Christi terecht.

- Vrijdagmiddag 29 maart vanaf 13.00 uur - Usui Reiki Ryõhõ Shoden / Graad I

- Vrijdagmiddag 19 april vanaf 13.00 uur - Usui Reiki Ryõhõ Okuden / Graad II

  • Kijk voor verdere informatie hier
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren