Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Access Bars Training

Met Access Bars® heb je goud in handen!

Je kunt het altijd en overal toepassen. Je hebt jouw handen namelijk altijd bij je én het is zowel liggend, als zittend te geven.   

Het is een grote bijdrage aan jezelf en ook aan bijvoorbeeld jouw familie en vrienden of de klanten in jouw praktijk. Door het zacht aanraken van de 32 punten op het hoofd, worden de emoties, gedachten, oordelen en conclusies, die je niet meer nodig hebt en in de weg zitten, opgeruimd.

Je geeft het hoofd en het lichaam meer rust en ruimte. Blokkades worden opgeheven en alles in het leven stroomt met meer gemak, vreugde en glorie.

Is het zo simpel? Ja het is echt zo simpel! Kom het ook leren!

De volgende data zijn gepland, te weten: 

Zondag 13 mei 

Donderdag 24 mei en

Vrijdag 8 juni                                                                                                                                 

Van 10 tot uiterlijk 18 uur, in centrum Baai, Deimoslaan 5, Heerhugowaard.

Kun je geen van deze dagen? Neem dan gewoon contact op en we plannen samen een datum die jou wél uitkomt! Je kunt ook alleen of samen met je familie, vrienden of collega's een privé Bars Class volgen. En daarbij kan ik ook bij jou/jullie op locatie komen! 

Of wil je eerst zelf een Bars behandeling ervaren? Natuurlijk kan dat ook! Neem gerust contact op.

Kijk voor meer informatie bij Access Bars of bij Access Bars classes!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren