Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Intuïtieve Energetische Massage

De intuïtieve massage, weer terug van weggeweest. En nu in combinatie met het energetisch werk!

Een Intuïtieve Energetische Massage betekent masseren met aandacht. Bij deze vorm van massage gaat het vooral over de kwaliteit van aanraking. Dat begint met de juiste houding en intentie van de masseur. Tijdens de massage gebruikt de masseur de massage in combinatie met het energetisch werk en de intuïtie om de massage vorm te geven.

Bewuste aanraking met aandacht                                                                                                             

Een bewuste aanraking kan het lichaam totaal laten ontspannen. Een intuïtieve massage is in de eerste plaats een ontspanningsmassage. Het is een diep ontspannende en helende behandeling. Een manier om tot rust te komen. Wanneer je tot rust komt, ontstaat er meer bewustzijn en ruimte waardoor het makkelijker wordt om aandacht te geven aan wat je bezighoudt. Door alles even ‘stil te zetten’ komt er gelegenheid om te voelen.

Wanneer de energie in ons lichaam stagneert ontstaan er blokkades. Tijdens de intuïtieve energetische massage richten we ons op deze aanwezige energie, waarbij het lichaam uitgenodigd wordt om de energie weer te laten stromen. Hierdoor kunnen de energieblokkades verminderen of verdwijnen. 

Massage als avontuur
Elke massage is een avontuur. Een telkens unieke afwisseling van licht en stevig masseren, van handen laten rusten, van vlotte en trage bewegingen, alles afgestemd op degene die gemasseerd wordt. De masseur gaat al masserend en voelend op zoek naar wat past. De massage kan heel licht zijn, als ook heel stevig en alles er tussenin. Het tempo kan vlot zijn, maar ook heel traag en alles er tussenin. 

Ook in bijzondere situaties
Zeker in bijzondere situaties kan massage heel ondersteunend zijn, bijvoorbeeld bij chronische pijn, in een periode van rouw, als je herstellende bent van ziekte, burn-out of een traumatische gebeurtenis of als je even een wat lastigere tijd hebt.

Helende kracht 
Nodigt uit tot een diepe meditatieve ontspanning.
Laat de energie in het lichaam beter te stromen.
Vitaliseert hierdoor het lichaam.
Raakt je in je diepste kern.
Werkt zowel op de lichaam als de geest.
Is een krachtige en helende aanraking.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Een intuïtieve massage is mooi om te ontvangen, werkt diep ontspannend en helend. Het is een welkome aanvulling op een druk leven. Plan regelmatig een afspraak in, is mijn advies.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren