Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Nieuwe website

Al een tijdje dacht ik erover na om de naam van mijn praktijk te veranderen. Op zich vind ik de naam De Ster mooi, want naar aanleiding van het verlies van Ilvy heb ik de stap naar een eigen praktijk in rouw en verlies gezet. Echter, draagt het voor mij ook nog de energie van rouw en verlies bij zich.

Dat de naam 'Bij Christi' ging worden werd voor mij in het voorjaar van 2017 duidelijk. Na al een tijdje bezig te zijn met het bedenken van andere namen voelde Bij Christi als enige echt goed. Nu nog durven, zo met mijn eigen naam. En in de week voor we Ilvy haar 20ste geboorte- en sterfdag zouden vieren wist ik dat het tijd was om 'De Ster' los te laten. Ik mocht mijZelf nog duidelijker en krachtiger neerzetten. En ik durfde dat nu ook, omdat ik mijzelf krachtiger voelde en mezelf nog duidelijker en zichtbaarder wilde neerzetten. Vanaf november 2017 is de naam van Healingpraktijk De Ster dan ook gewijzigd in; Bij Christi!

Deze naamsverandering gaat gepaard met een nieuwe website (weer zo 'n grote stap) en vanaf 1 januari 2018 is deze dan ook online. Ik zal hier en daar vast nog het één en ander aanpassen en wijzigen en ik vind het fijn als je mij laat weten wat je van de nieuwe website vindt. Ik ben er zelf erg blij mee, vooral omdat ook dit weer een stap voorwaarts is. Bij de nieuwe naam en website hoort ook een nieuw symbool. Dit is voor mij de klaproos geworden. Ben je benieuwd waarom? Hierover vertel ik meer onder het kopje, De Praktijk. En mocht je op- en/of aanmerkingen hebben, dan stel ik het op prijs als je deze aan mij laat weten. Alvast bedankt!

Welkom op de nieuwe website van Bij Christi!

  • Bij Christi
  • +31 (0) 638 004 680
  • info@bijchristi.nl
  • Deimoslaan 5, Heerhugowaard, 1702 CK Heerhugowaard
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren