Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bij Christi 

Thuiskomen bij jeZelf

Neem contact op

Training

Bij Christi kun je ook workshops en cursussen volgen. Voor informatie, inzicht, handvatten, praktisch oefenen en verbinding. Deze dagen versterken en bekrachtigen de behandeling(en) die je (eventueel) Bij Christi ontvangt. 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen hoe belangrijk het is om de verantwoordelijkheid voor jezelf helemaal in eigen handen te nemen. Hoe je dat kunt doen leer je in de workshops / cursussen. In de workshops / cursussen leer je dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van anderen of de omstandigheden in je leven. Je leert dat je geen slachtoffer meer hoeft te zijn. Je leert dat je je weerstand mag laten varen. En je leert je herinneren en ervaren dat je zelf al heel bent en verbonden met de Bron. Zo leer je dat je keuze hebt en je eigen leven kunt creeren. Dit geeft je rust, balans, kracht en energie.

Bij Christi ga je dat op eenvoudige wijze ervaren door het krijgen van informatie, maar bovenal door zelf praktisch aan de slag te gaan. We delen onze ervaringen en er is voldoende ruimte om  vragen te stellen. De groepjes bestaan uit 2 tot maximaal 6 personen, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is en genoeg tijd om te oefenen.

Hieronder vind je meer informatie over het aanbod.

Cursus Usui Reiki Ryoho

Deze Reiki-vorm focust vooral op het bereiken van innerlijke vrede en harmonie.

Door meer te voelen en van daaruit te handelen kom je weer terug bij jeZelf. Je komt weer in balans en beseft meer en meer dat je al heel bent. In deze staat van ZIJN kun je anderen meenemen. Voor deze eenvoudige en simpele leer kun je Bij Christi terecht.  

CURSUS/INWIJDING VOOR GROEPEN

Voor diegenen die Reiki (universele levenskracht) op de meer oorspronkelijke wijze willen toepassen en willen leven, zijn de cursusdagen met uitleg over deze spirituele leer en oefeningen / behandelingen heel geschikt. Met deze Reiki-vorm hoef je tijdens de behandelingen anderen niet aan te raken. Verder worden de symbolen die je krijgt ook niet uit het hoofd geleerd, maar je leert ze te voelen. Door deze symbolen te voelen heractiveer je bepaalde frequenties die reeds in jou aanwezig zijn. Usui Reiki Ryoho werkt met levels: Shoden, Okuden en Shinpiden, die vergelijkbaar zijn met graad I, II en III (Master).
Je krijgt een handboek bij elke inwijding (en op aanvraag een certificaat). Je hoeft de inwijdingen niet achter elkaar te doen. Ik geef ze met enige regelmaat. 
Ook als je al één of twee graden bij iemand anders hebt ontvangen, kun je voor de andere Bij Christi terecht. 

Inwijding Reiki I - Shoden
Je leert om te gaan met Reiki. Je leert de universele levensenergie te voelen. We gaan in op de diepere betekenis van de Reiki-principes en hoe deze toe te passen in je leven. We doen van daaruit oefeningen om zelfheling te ervaren en anderen daarin mee te nemen. De 1e graad is de eenvoud van Reiki, het vertrouwen in de Bron, het simpelweg Zijn en pas van daaruit doen. 
Je ontvangt één inwijding. Daarna gaan we elkaar behandelen. 

Inwijding Reiki II - Okuden level
In de 2e graad word je nog meer bewust van de manieren waarop de Bron zich manifesteert in jou en het vergroten van onze beeldvorming van wat de Bron (en dus jijzelf) kan doen. Je handelt steeds meer uit eenheidsbewustzijn en vanuit innerlijke harmonie. Je leert drie Reiki-symbolen te voelen, waaronder één voor afstandsheling, die de reeds aanwezige frequenties in jou opnieuw activeren. Je ontvangt één inwijding. Daarna doen we oefeningen en behandelingen op onszelf en op anderen op afstand. 

Inwijding Reiki III/Mastergraad- Shinpiden level
Je leert het Mastersymbool, wat samen met de 3 andere symbolen een eenheid vormt of zelfs de andere symbolen kan vervangen. De 3e graad voert ons terug naar eenvoud en eenheid: Reiki is in het Doen en in het Zijn; het besef dat er geen verleden en geen toekomst bestaat. Met open handen, een open geest en een open hart onze volledige gerichtheid en aandacht in het Nu, dat is ware innerlijke meesterschap. Op dit niveau kun je heel snel weer in balans en harmonie komen. Je ontvangt één inwijding. Daarna leer je hoe zelf een ander in te wijden.

INFO
Alle inwijdingen/cursusdagen zijn van 10.00-15.00 uur bij een maximum van 6 deelnemers. 
Het minimum aantal deelnemers is 2. Dan is de duur van een cursusdag uiteraard korter.
Wil je een cursus/inwijding alleen met een vriendin of partner samen doen, dan is dat ook mogelijk. Ik kom zo nodig ook op locatie! 

KOSTEN
Betaling per cursusdag/graad op basis van Vrije Betaling, ofwel betaling naar draagkracht. 

AANMELDING
Je kunt je voor een cursus(dag)/graad aanmelden of vragen stellen via info@bijchristi.nl of stuur een pb via messenger of whatsapp. 

Cursus Aura/chakrahealing

Cursus Aura/chakrahealing nieuwe stijl 

Wat is Aura/chakrahealing? 

Aura/chakrahealing is een methode die bijdraagt aan het schoonmaken, in balans brengen en het (her)activeren van het zelfherstellend vermogen van ons energielichaam via de aura en chakra’s. Healing, zoals wij dat kennen, is een energetische behandelwijze die al eeuwen door de mens wordt gebruikt. Het staat voor het helen van jezelf. Feitelijk zijn we al goed en heel. Echter dat zijn we vergeten, waardoor we leven in angst, beperking, afhankelijkheid en machteloosheid. Healing is stapje voor stapje in contact komen met, je bewust worden en oordeelloos aanvaarden van je gehele Zelf, op lichamelijk, verstandelijk, emotioneel en spiritueel niveau. 

Nieuwe Stijl

Nieuwe Stijl houdt in dat we gaan werken vanuit jouZelf als Bron. We zijn minder gericht op theoretische kennis, maar richten ons vooral op wat jij waarneemt tijdens de basis handelingen. Van daaruit kijken we hoe jij vorm kan geven aan de behandeling, vanuit jouw voelen en innerlijk weten.

Waarvoor kan Aura/chakrahealing gebruikt worden?  

In deze cursus leer je hoe je een bijdrage kunt zijn aan herstel van het energiesysteem van de mens. Dit doe je via jouw eigen balans. Je biedt een verhoogde trilling aan, waar het systeem van de ander op kan aanhaken. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat het lichaam steeds gemakkelijker kan terugkeren naar de oorspronkelijke staat. 

Verder schoon je het energetisch lichaam, waardoor energieën (weer) beter doorstromen en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Blokkades kunnen daardoor verdwijnen, zowel op fysiek als op energetisch niveau. Hierdoor voel je je meer geaard, ervaar je meer rust, kun je beter bij jezelf blijven, heb je meer energie, kun je beter nadenken als ook voelen, enz. 

INFO
De cursus bestaat uit 2 cursusdagen en 2 oefen dagdelen. De cursusdagen zijn van 10.00-15.00 uur of 12.00 -17.00 uur bij een aantal van 2 tot 4 deelnemers. De oefenmomenten zijn in overleg.
Je krijgt cursusmateriaal en na het volgen van de 4 dagen een certificaat. 
Wil je een cursus alleen met een vriendin of partner samen doen, dan is dat ook mogelijk. Ik kom zo nodig ook op locatie! 

KOSTEN
Betaling per cursusdag of oefendagdeel: op basis van Vrije Betaling, ofwel betaling naar draagkracht.

AANMELDING
Je kunt je aanmelden of vragen stellen via info@bijchristi.nl of stuur een pb via messenger of whatsapp. Mobiel: 06 38004680  

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren