Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bij Christi 

Stralend leven

Neem contact op

Training

Bij Christi kun je ook workshops en cursussen volgen. Voor informatie, inzicht, handvatten, praktisch oefenen en verbinding. Ook versterken en bekrachtigen deze dagen de behandeling(en) die je (eventueel) Bij Christi ontvangt. 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen hoe belangrijk het is om de verantwoordelijkheid voor jezelf helemaal in eigen handen te nemen. Hoe je dat kunt doen leer je in de workshops / cursussen. In de workshops / cursussen leer je dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van anderen of de omstandigheden in je leven. Je leert dat je geen slachtoffer meer hoeft te zijn. Je leert dat je je weerstand mag laten varen. En je leert te herinneren en ervaren dat je zelf al heel bent en verbonden met de Bron. Zo leer je dat je keuze hebt en je eigen leven kunt creeren. Dit geeft je rust, balans, kracht en energie.

Bij Christi ga je dat op eenvoudige wijze ervaren door het krijgen van informatie, maar bovenal door zelf praktisch aan de slag te gaan. We delen onze ervaringen en er is voldoende ruimte om  vragen te stellen. De groepjes bestaan uit 2 tot maximaal 8 personen, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is en genoeg tijd om te oefenen.

Hieronder vind je meer informatie over het aanbod.

Cursus Usui Reiki Ryoho

Deze Reiki-vorm focust vooral op het bereiken van innerlijke vrede en harmonie. Door meer te voelen en van daaruit te handelen kom je weer terug bij jeZelf. Je komt weer in balans en beseft meer en meer dat je al heel bent. In deze staat van ZIJN kun je anderen meenemen. Voor deze eenvoudige en simpele leer kun je Bij Christi terecht.  

CURSUS/INWIJDING VOOR GROEPEN
Voor diegenen die Reiki (universele levenskracht) op de meer oorspronkelijke wijze willen toepassen en willen leven, zijn de cursusdagen met uitleg over deze spirituele leer en oefeningen / behandelingen heel geschikt. Met deze Reiki-vorm hoef je tijdens de behandelingen anderen niet aan te raken. Verder worden de symbolen die je krijgt ook niet uit het hoofd geleerd, maar je leert ze te voelen. Door deze symbolen te voelen heractiveer je bepaalde frequenties die reeds in jou aanwezig zijn. Usui Reiki Ryoho werkt met levels: Shoden, Okuden en Shinpiden, die vergelijkbaar zijn met graad I, II en III (Master).
Je krijgt een handboek en een certificaat bij elke inwijding. Je hoeft de inwijdingen niet achter elkaar te doen. Ik geef ze met enige regelmaat. 
Ook als je al één of twee graden bij iemand anders hebt ontvangen, kun je voor de andere Bij Christi terecht. 

Inwijding Reiki I - Shoden
Je leert om te gaan met Reiki. Je leert de universele levensenergie te voelen. We gaan in op de diepere betekenis van de Reiki-principes en hoe deze toe te passen in je leven. We doen van daaruit oefeningen om zelfheling te ervaren en anderen daarin mee te nemen. De 1e graad is de eenvoud van Reiki, het vertrouwen in de Bron, het simpelweg Zijn en pas van daaruit doen. 
Je ontvangt één inwijding. Daarna gaan we elkaar behandelen. 

Inwijding Reiki II - Okuden level
In de 2e graad word je nog meer bewust van de manieren waarop de Bron zich manifesteert in jou en het vergroten van onze beeldvorming van wat de Bron (en dus jijzelf) kan doen. Je handelt steeds meer uit eenheidsbewustzijn en vanuit innerlijke harmonie. Je leert drie Reiki-symbolen te voelen, waaronder één voor afstandsheling, die de reeds aanwezige frequenties in jou opnieuw activeren. Je ontvangt één inwijding. Daarna doen we oefeningen en behandelingen op onszelf en op anderen op afstand. 

Inwijding Reiki III/Mastergraad- Shinpiden level
Je leert het Mastersymbool, wat samen met de 3 andere symbolen een eenheid vormt of zelfs de andere symbolen kan vervangen. De 3e graad voert ons terug naar eenvoud en eenheid: Reiki is in het Doen en in het Zijn; het besef dat er geen verleden en geen toekomst bestaat. Met open handen, een open geest en een open hart onze volledige gerichtheid en aandacht in het Nu, dat is ware innerlijke meesterschap. Op dit niveau kun je heel snel weer in balans en harmonie komen. Je ontvangt één inwijding. Daarna leer je hoe zelf een ander in te wijden.

INFO
Alle inwijdingen/cursusdagen zijn van 10.00-15.00 uur bij een maximum van 6-8 deelnemers. 
Het minimum aantal deelnemers is 2. Dan is de duur van een cursusdag uiteraard korter.
Wil je een cursus/inwijding alleen met een vriendin of partner samen doen, dan is dat ook mogelijk. Ik kom zo nodig ook op locatie! 

KOSTEN
Kosten per cursusdag/graad: € 65,- 

LOCATIE
Vreekesweid 1
1721PP Broek op Langedijk
Gratis parkeren voor de deur.

AANMELDING
Je kunt je voor een cursus(dag)/graad aanmelden of vragen stellen via info@bijchristi.nl of stuur een pb via messenger of whatsapp. 

Cursus Aura/chakrahealing

Volgt

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren