Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Vriendinnenproeverij

Vrijdag 15 juni van 19.30-22.30 uur
4de editie “VRIENDINNEN PROEVERIJ” 

Vriendinnen proeverij is een Ladies night in Noord-Holland en vindt 4x per jaar plaats in Heerhugowaard. Dit evenement is toegankelijk voor alle vrouwen die een leuke en inspirerende avond willen mee maken met meditatie, behandelsessies en alternatieve en creatieve workshops.

Wil jij met je vriendinnen, (schoon)zus, collega’s, (schoon)moeder of alleen komen? Dat kan! Wij staan klaar om jou een heerlijke avond te geven.

Tijdens deze proeverij krijg je bij binnenkomst een consumptiebon voor koffie of thee. Om 19:30 uur ontvang je een heerlijke meditatie en vervolgens mag jij 1 gratis workshop of sessie naar keuze bijwonen. 
Dit alles kost maar €10,-, voor een heerlijke, ontspannen avondje uit.


Na de eerste proeverij mag je uiteraard aansluiten bij een andere workshop of 1 op 1 sessie. Hier voor wordt een kleine bijdrage gevraagd van €10,-.
Verder is het natuurlijk heerlijk om te snuffelen tussen de kraampjes met hun diensten en materialen.

Kaarten zijn te koop aan de deur. Een half uur voor het evenement gaan de deuren open.

Het evenement vindt plaats in centrum Baai, Deimoslaan 5, te Heerhugowaard.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren