Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Betaling naar Draagkracht

Betaling naar Draagkracht houdt in dat je voor het meedoen aan al mijn activiteiten, dus zowel voor persoonlijke sessies, als voor cursussen e.d. mag betalen wat voor jou mogelijk is om te betalen. Ook wel 'Vrije Betaling'.

Sinds augustus van 2019 ben ik, voor de individuele sessies, gaan werken met het concept: Betaling naar Draagkracht. Dit beviel mij zo goed dat ik heb besloten om dit, vanaf 1 janurari 2020, standaard toe te passen. En dan niet alleen meer voor de individuele sessies, maar voor alle activiteiten die Bij Christi worden aangeboden. 

Het houdt in dat je als particuliere klant zelf een prijs mag vaststellen, op basis van jouw draagkracht. De betaling doe je contant aan het einde van elke activiteit of een deel als reservering vooraf en de rest contant in de praktijk. Ik hanteer dus geen vaste prijzen meer.

Niet gratis

Voor de duidelijkheid: Vrije Betaling = Betaling naar Draagkracht en betekent niet; "donatie" en ook niet "voor niets". De activiteiten zijn dus NIET gratis. Het is namelijk mijn middel van bestaan en ik heb uiteraard mijn kosten voor de praktijk, verzekeringen, materialen, bijscholing, eten, kleding, etc.  Alleen wil ik geen vaste prijzen meer hanteren, waardoor vrijwel iedereen die dat wenst met meer gemak kan kiezen voor een sessie Bij Christi. En dat gebeurt dus ook! 

Prijsindicatie

Aangezien het niet voor iedereen even gemakkelijk is om zelf een prijs te bepalen (weet ik uit eigen ervaring) worden er richtprijzen gegeven. Er staat in de praktijk een doosje waar je jouw bedrag in kunt doen. Er wordt in vertrouwen vanuit gegaan dat je geeft naar wat je kunt betalen. Voel je dus niet schuldig als het wat minder is dan jij denkt dat je zou moeten geven of wat nodig zou zijn. Laat geld geen belemmering meer zijn voor je verdere ontwikkeling. Mocht het dan toch nog lastig zijn om te bepalen wat je geven wilt, kijk dan wat voor jou de balans is tussen wat je geeft en wat je ontvangen hebt. 

Bekijk de richtprijzen hieronder. 

Ik ben gaandeweg in dit concept gegroeid en het voelt vrijer en rustiger om niet meer alleen met geld verdienen bezig te zijn. Ik houd me nu bezig met dat waar ik energie van krijg en van geniet. En dat zijn de gesprekken, het energetisch werk en het bijdragen aan innerlijke rust, ontspanning, balans en bewustzijn voor iedereen die dat wenst.

Heb je nog vragen schroom dan niet om met mij contact op te nemen.   

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Richtprijzen per 1 mei 2021
Omdat veel mensen dit prettiger vinden heb ik besloten om richtprijzen aan te geven. Een richtprijs houdt in dat meer of minder betalen ook mogelijk is, oftewel betaling naar draagkracht. De richtprijzen zijn dus geen minimum of maximum bedragen.

 • Alle behandelingen (ca. anderhalf uur) per sessie:                        € 30  -  ± € 90
 • Cursus Usui Reiki
  Ryoho I, II en III (master) Cursus / Inwijdingen (per level 5 uur):  € 50  -  ± € 100
 • Cursus Aura/chakrahealing (2 dagen van 6 uur) - per dag:         € 60  -  ± € 120 
 • Oefendagdeel - max. 3 uur (deel betaald door klant):                  € 30  -  ± € 90
 • Workshops (3 uur):                                                                             € 30  -  ± € 90
 • Specifiek op u afgestemde en geselecteerde remedies:        
  Na een sessie                                                                                      € 10,- 
                                                Los van een sessie                                                                             € 30,-
  Exclusief verzendkosten
  1 flesje is goed voor ongeveer 3 weken

Betaling
Liefst contant betalen. Er kan eventueel betaald worden via een betaalverzoek.
Zo nodig overmaken op rekening NL41RABO 01340 448 78, t.n.v. C. de Vries-Geleijnse,  o.v.v. naam en datum.
                               
Stukje nazorg
Na een individuele sessie, workshop of cursus kunnen er vragen zijn. Uiteraard wordt een stukje nazorg en ondersteuning gegeven door het beantwoorden van enkele korte vragen via e-mail, app of sms.
Mochten er daarna nog vragen zijn, dan wordt voorgesteld om een afspraak te maken, op basis van vrije betaling, voor een sessie via telefoon, zoom of in de praktijk. 
 
Behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Werkwijze

1 jaar geleden | Update: 11 maanden geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Voor wie?

1 jaar geleden | Update: 11 maanden geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Voor wat?

1 jaar geleden | Update: 11 maanden geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren