Onderhoudsbeurt

Mijn eerste behandeling van Christi kreeg ik op de vriendinnen proeverij, een korte sessie om kennis te maken. Moet zeggen dat ik erg sceptisch was maar na die ene keer wilde ik gelijk meer, het diepe gevoel van ontspanning.

Dus gelijk een afspraak gemaakt, eerst een gesprek met Christi zodat ze kan kijken welke behandeling het beste bij je past, voelt alsof je bij een oude vriendin bent, Christi straalt zoveel energie en rust uit in een heerlijke sfeervolle omgeving, je komt echt tot rust.

Daarna de behandeling heerlijk 1,5 u diepe ontspanning en de weken daarna merk je echt dat er van alles is los gekomen.

 Ik ga nu zo’n jaar om de 6 weken naar Christi voor een “onderhoudsbeurt” , merk dat ik er na die weken dan ook echt aan toe ben en dan kan ik er weer een tijdje tegen.

Liefs, Miranda (54 jaar)

Blijheid

Mijn ervaring van de Bars behandeling:

De Bars behandelingen van Christi hebben op mij een bijzonder positieve uitwerking gehad. Ik voel mij helder en daadkrachtiger en ik merk dat ik in conflictsituaties beter mij mezelf kan blijven.

De behandelingen hebben mij veel positieve energie gegeven. De negatieve energie, ontstaan vanuit allerlei situaties, en die ik als ballast meedroeg, is door de behandelingen grotendeels verdwenen. Bovendien ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel mij beter in balans en straal dat ook uit.

Na elke behandeling verschijnt er weer een ontspannen glimlach van blijheid op mijn mond.

Lieve groetjes,
Bert (76 jaar)

Beter in balans

Lieve Christi,
 
Het was natuurlijk geen toeval dat ik je tegenkwam op de Jaarmarkt in september waar je folders van je behandelingen en praktijk uitdeelde.
Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en zocht naar mogelijkheden daar iets aan te doen. Jouw folder en mogelijkheden gaven me direct het idee dat dit een goed begin zou kunnen zijn. En heel fijn dat ik snel een afspraak met je kon maken.
Hoewel ik geen idee had van wat je behandelingen zouden inhouden, was ik direct onder de indruk van de diepe ontspanning die ik daarin bereikte. En dat werkte ook door na de behandeling.
Na 5x wekelijks bij je te zijn geweest voelde ik me weer veel beter in balans en ik heb het gevoel de periode van niet goed in mijn vel zitten te hebben kunnen afsluiten. Nu, terugkijkend, heb ik het gevoel weer te zijn waar ik wil zijn, ben ik weer positief en vol goede moed.
Hartelijk bedankt nogmaals voor je liefdevolle begeleiding. Als het nodig zou zijn weet ik je te vinden!!
 
Met hartelijke groet,
Hanneke (79 jaar)

Gelijk effect

Hoi Christi, je zei dat ik na 4 weken echt de effecten kon merken, nou ik kon gelijk vrijdagmiddag al wat merken.

Als ik naar mijn vriend rij, moet ik een eind over een redelijk smalle dijk. Dit gaat altijd zonder problemen, maar als ik de dijk op rijdt, voelt het alsof er een hand op mijn maag komt te liggen, als ik een tegenligger zie, geeft die hand een zacht kneepje, iets harder als ik naast de tegenligger rijdt, en dan ontspant de boel weer.

Afgelopen vrijdag kwam de hand niet aan het begin van de dijk op mijn maag, maar pas als ik een tegenligger zag en er werd niet geknepen! Sterker nog, toen ik de 3e keer een tegenligger tegenkwam, was die al voorbij voordat ik dacht: "Hee, dat was een tegenligger!" En ik heb geen hand gevoeld!!  Dus dat ging echt heel goed. En ook bij mijn vriend in de auto, die een vrij stevige rijstijl kan hebben, was ik veel rustiger. Dus ik ben al heel blij met dit resultaat en benieuwd wat er verder nog gaat komen!

Groetjes
Monica (38 jaar)

Website

Hoi Christi,

ik heb je website uitgebreid bekeken. Hij ziet er mooi en verzorgd uit. Prachtig die rode klaprozen. De foto’s van jou stralen veel kracht uit.

Jouw levensverhaal waarbij je je kwetsbaarheid toont is in mijn ogen de manier om verbinding te maken met de ander. Het nodigt de ander uit hetzelfde te doen.

Dat kan ik inmiddels beamen omdat ik het voorrecht heb om met jou een aantal mooie ervaringen te delen. Super hoor :-)

Bert (76 jaar)

Lekker praktisch uit het hoofd

Inmiddels ben ik voor een drietal behandelingen bij Christi geweest. Lekker praktisch uit het hoofd en in het lijf.

Prettige ontspannende behandelingen. En bovenal, het werkt! Minder vaag in mijn hoofd en meer contact met mijn lijf.

Dank ook voor de oefeningen waar ik zelf ook mee aan de slag kan. Super.

Met vriendelijke groet (man 45 jaar)

Opgeruimd en lichter

Bij Christi heb ik een rustpunt gevonden. Eerlijk en warm, dat is hoe ik Christi zou omschrijven. Zij spiegelt mijn gedachten en overtuigingen, waardoor ik iedere keer weer tot nieuwe inzichten kom. 

De behandelingen ruimen een hoop ballast op en ik voel mij altijd een stuk lichter wanneer ik de deur uitloop.

Bedankt Christi, Manon K. (25 jaar)

Veel inzichten

Ik voel me zo ontspannen door jouw behandelingen en het werkt zo lang door, heel fijn!

Ik voel mij thuis bij jou, je geeft me veel inzichten, er is een 'klik'. Ik blijf bij jou komen! :-))  Dank je wel xx

Manon D. (49 jaar)

Vertrouwd, gehoord en geholpen

In februari 2020 begonnen bij Bij Christi en heb nu 3 "sessies" gehad met verschillende behandelvormen. Tussen de 2e en 3e een tijdelijke stop vanwege corona.
Het warme welkom van Christi omarmt je meteen en dat is zeker de voornaamste reden dat ik bij haar terugkom. Je voelt je vertrouwd, gehoord en geholpen. Door haar behandelingen heb ik meer inzicht in wat mijn "problemen" zijn.
Bij de laatste sessie, de Acces Bars, was ik totaal ontspannen en bijna in slaap. Had het gevoel dat ik een stukje tijd kwijt was.
Heerlijk die totale ontspanning maar tegelijkertijd toch het gevoel dat er "iets" met je gebeurde. En zelfs nu, een kleine week verder, lijkt het nog na te werken.
Ik ga zeker verder en ben heel benieuwd wat nog het nog meer met mij gaat doen. Ben zeer positief en raad Bij Christi iedereen aan die daarvoor open staat.

Ga zo door, lieve groet.
Ria (60 jaar)

Staan in het leven

Mijn behandeling bij Christi heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kamp al jaren met paniek aanvallen en rust kon ik slecht vinden. De eerste behandeling vond ik heel eng en voelde dat mijn lichaam protesteerde, maar ik zette toch door.

De 2e behandeling viel ik zowat in slaap op de behandeltafel wat echt nog nooit is gebeurd. En daarna voelde ik in de dagen daarna heel veel verandering in mijn lijf. Ik voelde mij staan in het leven. Ik voelde mij Janneke worden. Ik stond weer in het leven. Heel bijzonder. Ik vind haar echt een aanrader. 

Veel liefs Janneke (45 jaar)

Met aandacht

Het begon met een prettige ontvangst. De behandeling was met aandacht en een krachtige focus op mij als client.

Christi stemde op een mooie manier op mij af en gaf onderwijl feedback, dan wel kwam zij met een verdiepende vraag. Zij werkte uiterst geconcentreerd en conscientieus.

Aan het einde voelde ik mij totaal ontspannen. Het was een fijne genieting. Lieve Christi, dank je wel hiervoor.

Lieve groet, Simon (70 jaar)

Usui Reiki Ryõhõ

Dit is wat deelnemers na de cursusdagen van Usui Reiki Ryõhõ schreven: 

"Het was een bijzondere dag. De focus lag niet alleen op de inwijding, maar ook op de liefdevolle uitwisseling met elkaar. Zowel verbaal als energetisch. Christi opent met haar openhartige gesprekken de harten van de aanwezigen. Dank je wel."

"Dank je Christi voor jouw hartverwarmende aanwezigheid als mens en docent. Wat een eer om door jou geïnitieerd te mogen worden. Jij hebt mij de levensroute aangegeven die ik verder kan vervolgen X"

"Dankjewel voor deze prachtige lessen xx"