Werkwijze

Bij Christi draagt bij aan het je herinneren dat je al heel bent en helpt je de weerstanden die je daarin belemmeren zonder oordeel toe te laten. Je bent goed zoals je bent, je bent waardevol! Je hoeft dus niets te veranderen aan jezelf!

Uitgangspunt Bij Christi is jouw wel-zijn, zodat je je stralende Zelf kunt zijn en kunt genieten van het leven dat jij graag wilt.

Dit gebeurt onder andere door het naar jezelf leren luisteren en door middel van het weer ervaren van totale ontspanning. Iets wat we in ons aardse bestaan eigenlijk nauwelijks meer kennen, zelfs niet wanneer we slapen.

Tijdens de sessie maken we, indien nog nodig, kort kennis met elkaar. Meestal hoef je niet veel te vertellen, want wat nodig is komt tijdens de behandeling vanzelf 'boven water'. Soms kan het echter juist bevrijdend en helend werken om wel uitgebreider je verhaal te delen. Daar is dan alle ruimte voor. Een behandeling vindt zittend of staande plaats of je mag, aangekleed, gaan liggen op de behandeltafel.                                                           

Naarmate de behandeling vordert kun je je steeds meer overgeven aan de diepe ontspanning die ontstaat. Hierdoor laten jouw lichaam en geest datgene los wat voor jou goed is om losgelaten te worden. Je gaat ont-spannen, in balans, bewuster en verfrist naar huis.

Bij Christi wordt alles benaderd vanuit een holistische visie, op basis van vertrouwen. 
Holistisch wil zeggen: alles is met elkaar verbonden. De woorden 'holisme' en 'holistisch' komen van het Griekse woord 'holos', dat 'heel' betekent.
De gedachte is dat ieder mens wordt gezien als een eenheid en bestaat uit Geest, Ziel en Lichaam. Als één van de onderdelen niet goed functioneert, werken de anderen ook niet optimaal.
De geest en de ziel kunnen alleen maar via het lichaam laten weten als er onbalans plaats vindt: met als gevolg dat het lichaam een klacht, symptoom of ziekte ervaart of een bepaald gedrag vertoont. Het wordt beschouwd als een vragen om aandacht voor die aspecten van ons Zijn welke we tot dan toe niet hebben kunnen of willen waarnemen.

Helen door inzicht en bewust-zijn.
In het werken vanuit deze visie bestaat niet de intentie een klacht of signaal weg te werken, maar word je begeleid naar bewustwording en inzicht, door aandachtig te voelen en oordeelloos te laten zijn wat zich aandient. 
Je wordt vooral geholpen je te herinneren dat je in wezen al heel/goed bent en je krijgt methoden aangereikt waarmee je zelf in staat bent beperkingen los te laten, ruimte in geest en lichaam te creëren en van daaruit jezelf terug te brengen naar jouw bron en heelheid.

Het mag dus uit het voorgaande duidelijk zijn dat ik niemand genees!

Stukje nazorg.
Na een individuele sessie, workshop of cursus kunnen er vragen zijn. Uiteraard wordt een stukje nazorg  en ondersteuning gegeven door het beantwoorden van enkele korte vragen via e-mail, app of sms.
Mochten er daarna nog vragen zijn, dan wordt voorgesteld om een afspraak te maken, op basis van vrije betaling, voor een sessie via telefoon of skype of op locatie in Broek op Langedijk. 

Maak meteen een afspraak!

Werkwijze

3 jaar geleden | Update : 2 jaar geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Voor wie?

3 jaar geleden | Update : 2 jaar geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Voor wat?

3 jaar geleden | Update : 2 jaar geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder