Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Werkwijze

Uitgangspunt Bij Christi is jouw wel-zijn, zodat je je stralende Zelf kunt zijn en kunt genieten van het leven dat jij graag wilt.

Bij Christi draagt bij aan het je herinneren dat je al heel bent en de beperkingen die je daarin belemmeren te deleten. Je bent goed zoals je bent, je bent waardevol! Dit gebeurt onder andere door middel van het weer ervaren van totale ontspanning. Iets wat we in ons aardse bestaan eigenlijk nauwelijks meer kennen, zelfs niet wanneer we slapen.

Tijdens de sessie maken we, indien nog nodig, kort kennis met elkaar. Meestal hoef je niet veel te vertellen, want wat nodig is komt tijdens de behandeling vanzelf 'boven water'. Soms kan het echter juist bevrijdend en helend werken om wel uitgebreider je verhaal te delen. Daar is dan alle ruimte voor. Je gaat aangekleed liggen op de behandeltafel, waarna de behandeling start. Soms kan een behandeling ook zittend en/of staande plaatsvinden.                                                             

Tijdens de behandeling krijg ik informatie door en stel vragen of vertel kort dat wat ik mag doorgeven. Naarmate de behandeling vordert kun je je steeds meer overgeven aan de diepe ontspanning die ontstaat. Hierdoor laten jouw lichaam en geest datgene los wat voor jou goed is om losgelaten te worden. Je gaat ont-spannen, in balans, bewuster en verfrist naar huis.

Welzijn
Welzijn is een gevoel van welbevinden, door sommigen ook wel beschreven als geluk.
Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, geestelijk, als sociaal goed met een persoon gaat.

Bij Christi benaderd alles vanuit een holistische visie, op basis van vertrouwen. 
Holistisch wil zeggen: alles is met elkaar verbonden. De woorden 'holisme' en 'holistisch' komen van het Griekse woord 'holos', dat 'heel' betekent.
De gedachte is dat ieder mens wordt gezien als een eenheid en bestaat uit Geest, Ziel en Lichaam. Als één van de onderdelen niet goed functioneert, werken de anderen ook niet optimaal.
De geest en de ziel kunnen alleen maar via het lichaam laten weten als er onbalans plaats vindt: met als gevolg dat het lichaam een klacht, symptoom of ziekte ervaart of een bepaald gedrag vertoont. Het wordt beschouwd als een vragen om aandacht voor die aspecten van ons Zijn welke we tot dan toe niet hebben kunnen of willen waarnemen.

Helen door inzicht en bewust-zijn 
In het werken vanuit deze visie bestaat niet de intentie een klacht of signaal zo snel mogelijk weg te werken, maar word je begeleid naar bewustwording en inzicht. De enige die kan zeggen welke betekenis een signaal heeft, ben jij zelf.
Je wordt vooral geholpen je te herinneren dat je in wezen al heel/goed bent en je krijgt methoden aangereikt waarmee je zelf in staat bent beperkingen los te laten, ruimte in geest en lichaam te creëren en van daaruit jezelf terug te brengen naar jouw heelheid.
Het mag dus uit het voorgaande duidelijk zijn dat ik niemand genees!

Voor wat?

1 maand geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Voor wie?

2 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Werkwijze

1 maand geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

Tarieven

1 maand geleden

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie...

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren