Body Processen

In de praktijk Bij Christi wordt gewerkt met diverse Body Processen (energetische lichaamsprocessen) van Access Conciousness®. Ze hebben allemaal een eigen werking en zijn ontworpen om het lichaam te ontdoen van de programma's die jou en jouw lichaam ervan weerhouden om dingen te veranderen voor jou. 

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen in de vorm van o.a. kwaadheid, trauma, schuld, depressie en angst. De Body Processen geven je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s vanuit jouw cellen blijvend te veranderen.

Onze lijven willen graag aangeraakt worden, maar worden dit vaak te weinig. Als ontvanger lig je comfortabel en met kleding aan op de behandeltafel. Ik leg mijn handen zachtjes op jouw lichaam, daar waar het nodig is, en gebruik één van onderstaande processen welke bij jou de grootste verandering creëert. Door de diepe ontspanning en ruimte die ontstaat, kan het lichaam zichzelf herstellen. Stress en pijn verminderen, gezondheid en vitaliteit keren terug en de effecten van veroudering kunnen verdwijnen.

De processen kunnen een bijdrage leveren bij pijn, aan het gezichtsvermogen, de gewrichten, voor meer flexibiliteit, het verhogen van de weerstand en algeheel welzijn en nog veel meer. Hieronder lees je over de Access Body Processen die ingezet kunnen worden Bij Christi.

MTVSS
MTVSS is het lichaamsproces om je immuniteit te activeren, te herstellen en op te bouwen. Net als andere lichaamsprocessen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit lichaamsproces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat weinig ervaren wordt. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is.

Dit proces is voor heel veel lichamelijk gewaarzijn toe te passen. Het werkt o.a. heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, ademhalingssysteem, huiduitslag of ongemakken van de huid, stofwisseling, voorplantingsorganen, skelet, lymfesysteem en hormoonhuishouding. MTVSS is heel toepasbaar voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte of mensen die net ziek zijn geweest. Dit proces kan je op het gehele lichaam toepassen, of alleen op de gewrichten of organen. 

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling, wat heel ontspannend is. Na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. De MTVSS is een boost voor je lichaam.

Cellulair memory
Cellulair geheugen wordt gebruikt om het cellulair geheugen terug te draaien en is een zeer dynamisch lichaamsproces. Bijvoorbeeld voor de effecten van fysiek trauma en litteken weefsel op en in het lichaam. Een proces wat het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen. Het is naast Access Bars en MTVSS één van de lichaamsprocessen waar ik vaak voor kies. Ook wanneer ik mijn eigen gezinsleden behandel voor allerlei kleine ongemaken.

Trifold Sequencing Systems ofwel TSS
TSS i s fantastisch in te zetten wanneer iemand geestelijk of lichamelijk shock of trauma ervaren heeft en zich in een zogenaamde 'loop' bevindt . Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan. Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest, zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt. Dit lichaamsproces ontrafelt de 'loop', het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Zodat het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen. Geestelijk en lichamelijk trauma door o.a. pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) kan hiermee veranderd worden.
TSS wordt o.a. ingezet bij hang naar perfectionisme, gevolgen van shock en trauma, het gevangen zitten in een loop (of in drama) na bepaalde ingrijpende gebeurtenissen en ook bij PTSS.

TSS of drug induced scenarios, perfectionism and insanity
Dit lichaamsproces is hetzelfde als hierboven genoemde, maar dan t.b.v. de gevolgen van medicijngebruik, alcohol en drugs dat opgesloten is geraakt in je lichaam.  Met een behandeling kun je de effecten van deze middelen op het lichaam en je geest ontsluiten en neutraliseren.

Elimination & eradication of all angst and upset
Dit lichaamsproces omvat de eliminatie en uitroeiing van alle angst en boosheid, die opgesloten is geraakt in het lichaam en daardoor diverse klachten en ziekten in het lichaam kan geven. Dagelijks hebben we te maken met stress en angst. Hoe vaak zet jij die angst en stress (onbewust) vast in je lichaam, in je schouders, je rug, je kaken, je verteringsstelsel? Dit proces zorgt ervoor dat je alle angst, stress en boosheid uit je lichaam los kan laten. Het wordt ingezet en brengt veranderingen teweeg bij o.a. klachten voortkomend uit angst, boosheid, frustratie en stress.

Correcting Vision
Dit lichaamsproces werkt op de moleculaire en cellulaire structuur van de ogen. Het activeert maar liefst 14 krachtige energie frequenties en faciliteert daarmee de vrijlating van emoties en pijn die je ogen gezien hebben en die ze in hun cellulaire structuur hebben opgeslagen. Daarnaast lost het oude overtuigingen op m.b.t. je visie en kijk op de wereld, anderen en jeZelf. En het geeft verlichting bij voor jouw ogen traumatische ervaringen zoals fel licht, lange tijd naar een computerscherm kijken, operaties of het dragen van contactlenzen.

Voor sommigen betekent dat ouder worden, minder goed kunnen zien oplevert. Dit neemt dan meestal de vorm aan van een (lees)bril. Maar is dat echt waar of hebben we dat gecreëerd door onze aannames en geloof in verslechtering van onze ogen?
Maar heb je er weleens aan gedacht dat door alle ervaringen die je in het leven op doet, je soms ook dingen als vanzelfsprekend gaat zien en daardoor niet meer kijkt naar wat er nog meer mogelijk is? Omdat iedereen dat zo doet? Omdat ze dat in jouw familie altijd zo gedaan hebben? Dat je bij wijze van spreken niet ziet dat er ook andere mogelijkheden (zouden) zijn?

Tevens helpt dit lichaamsproces bij neus- en bijholteproblemen!  

Functional Body Balance
Dit proces draagt bij aan het herstellen van de balans van je lichaam. Het helpt om alle systemen van je lichaam weer te laten samenwerken i.p.v. afzonderlijk hun werk te doen.
In welke ruimten en op welke plaatsen heb je last van jouw lichaam, doet het pijn, is het beperkt of ongemakkelijk?
Dit zachte body proces zet het lichaam aan om weer in balans te komen, je meer ontvankelijk te maken voor de ruimte die je lichaam is en om meer energie te hebben. Het helpt je om via je lichaam gewaar te worden van wat er nog meer nodig is om je leven in balans te brengen.

Bio Mimetric and Bio Mimetric Mimicry ofwel BMM
Biomimetic Mimicry heeft te maken met de veranderingen die we in ons leven en in ons lichaam creëren, vanuit anderen nabootsen in plaats van keuze. Alles is energie, alles. Op het moment dat je op de wereld komt heb je al contact met andere mensen. Deze mensen om je heen, waarvan je de oordelen, hun werkelijkheid, hun pijn en hun levensloop met alles van dien aanneemt. Het gebeurt daar waar je je best doet om iemand te begrijpen, of de intentie hebt om iemand te begrijpen, in plaatst te handelen vanuit je eigen waarheid en keuzes. Hierdoor sla je dit in je eigen zijn en lichaam op. Het is een natuurlijk vermogen van het lichaam om te kunnen passen in de rest van de wereld. Je boots anderen na wanneer je het nodig hebt om ze te begrijpen vanuit een intellectueel of energetisch oogpunt en dan zal je de gelijkenissen in je lichaam vergrendelen.

BMM lichaamsproces kan je assisteren om opnieuw te kunnen functioneren als jezelf. Door dit hands-on proces laat je de energie stromen en ontdoe je je van al deze overtuigingen, levensloop, oordelen, pijn en werkelijkheid. Dit lichaamsproces kan je gebruiken m.b.t. je ouders, leerkrachten, partner, vrienden of wie dan ook die een directe en indirecte invloed op je hebben uitgeoefend.

Over Access Consciousness®

Dit is een enorm grote verzameling zinvolle, makkelijke, krachtige en praktijkgerichte technieken, ontwikkeld door Gary Dougles en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – een wereld van bewustzijn en eenheid creëren.

Deze technieken ofwel tools, waaronder de Body Processen en Access Bars, zijn een bijdrage aan mensen om hen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten, het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen. Tools die jij kunt gebruiken om toegang te krijgen tot jouw bewust-zijn, om alles in je leven te veranderen én om meer mogelijkheden te creëren. Hoe meer je de tools combineert met je bewustzijn, hoe meer gemak je hebt met verandering en des te meer mogelijkheden je zult hebben en creëren in alle gebieden van je leven.

Access Consciousness® is een andere kijk op het leven. Het is gebaseerd op het idee dat je niet verkeerd of fout bent, dat je 'weet' en dat bewustzijn alles kan doen verschuiven. Het geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen en om alles dat je verlangt te creëren op een andere en gemakkelijker manier. 

Buikmassage

Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Aura/chakrahealing

Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Intuïtieve Massage

Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Usui Reiki

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Lichaamsprocessen

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Remedies

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Access Bars

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Regenesis Touch

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Moeiteloos Helen

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder