Over Christi

Stralend leven! Dat is wat ik graag wil. Alles in mijn leven was en is een ervaring hier naartoe. En alles wat ik in mijn leven meegemaakt heb, heeft me gebracht naar waar ik nu ben, wie ik nu ben en hoe ik nu het leven Leef. Ik leef mijn leven meer en meer vanuit rust, blijheid, vertrouwen en liefde, in plaats vanuit stress, zorgen, angst en twijfel.

Ik kan en mag een bijdrage zijn aan jou en jouw leven, naar het (her)ontdekken van wie jij bent, naar wat jouw hart je zegt in plaats van vooral dat stemmetje in je hoofd, naar Leven met een hoofdletter L.

Leven vanuit jouw kracht van zowel lichaam als geest, zodat ook jij zult stralen als de zon, als de popster in je, als de actrice die je kunt zijn, als de creator die je bent, als een ster met zijn oneindige, sterke stralen, maar vooral ..... als een mooi mens op deze prachtige Aarde!

Jij bent het waard!

Aan de slag!

Met de vader van mijn kinderen heb ik 34 jaar samengeleefd. Sinds september 2020 zijn we uit elkaar. We blijven verbonden door de 4 kinderen die we kregen. Ons derde kindje is tijdens de zwangerschap overleden. Onze 2 zonen en dochter zijn mooie spiegels voor me, waarvan ik veel leer en geleerd heb, mede door hun eigenheid, hun gevoeligheid en uitdagingen als eczeem, voedselallergie, overprikkeling e.d..

Na een leven vanuit angst en onzekerheid, gepest zijn, niet van mezelf houden, mezelf te dik vinden, veel verkouden zijn, gespannen en zere schouders/nek hebben, bang zijn wat anderen van mij vinden, me niet goed genoeg voelen, faalangst, teveel vanuit mijn hoofd leven en mede daardoor veel twijfelen, over mijn grenzen (laten) gaan, vaak hevige hoofdpijn hebben, steeds meer moe zijn en meer en meer last van mijn maag en gewrichten krijgen, raakte ik eind 2009 uiteindelijk overspannen thuis.

Dit voelde al vrij snel als een cadeau, want het was nu MIJN tijd! 
Nadat ons kindje Ilvy was overleden heb ik ook wel stappen gezet naar mijZelf, naar bevrijding (van o.a. angst en beperking). Maar dit heb ik niet kunnen vasthouden en al snel belandde ik weer in de valkuilen en patronen van weleer. 
Maar nu......! Aan de slag!

Op ont-dekkingsreis

Dus ging ik naar een psycholoog en een spiritueel therapeut. Jippie!! Bij haar heb ik me, na twee consulten, opgegeven voor de opleiding tot spiritueel begeleider. (Kijk voor werkervaring en opleidingen). Mede hierdoor ging ik nu echt op pad om mijnZelf te ont-dekken en ik kwam steeds meer uit mijn hoofd en meer bij mijn gevoel, bij mijn hart. 

Tijdens de module aura/chakrahealing had ik het gevoel 'thuis' te komen. (Dit is zo mijn ding en voelt nog steeds zo goed!) Het bracht mij nog meer in balans. Elke keer weer als ik hiermee bezig ben...... heerlijk, dan geniet ik!

Via de verslaving van mijn exgenoot, het besef van mijn co-dependency en wat dat bij mij heeft opgeroepen en wakker gemaakt aan emoties, kwam ik tussen 2011 en 2015 nog meer bij mijZelf en in mijn kracht. Voorjaar 2016 kwamen Access Bars en andere Body Processen van Access Consciousness op mijn pad. Dit heeft mij weer zo'n boost gegeven! En in de jaren erna nog onder andere Usui Reiki Ryoho, Moeiteloos Helen, Moeiteloos Coachen, Opu Huli (Hawaiiaanse buikmassage) en werken met Remedies. Prachtige (bewustzijns) behandelvormen.

Het werkt verruimend, rustgevend, stimulerend en bevrijdend. Het brengt me meer en meer bij mij, wie ik werkelijk ben!                        

Een stralend, liefdevol wezen!

LEEF!

Tegenwoordig kan ik mijzelf in de spiegel in de ogen kijken en zeggen dat ik van mijzelf houd. Ik accepteer mijzelf meer en meer zoals ik ben. Wat anderen wel of niet van mij denken of zeggen vind ik (steeds) minder belangrijk dan wat ik van mijzelf vind.

Ik oordeel en veroordeel mezelf en anderen zoveel minder, ben zo'n 10 kilo kwijt, heb zelden meer hoofdpijn en heb bijna geen lichamelijke klachten meer. En wanneer ik deze wel heb sta ik stil, kijk ik naar binnen en vraag mezelf af wat mijn Zelf mij via mijn lichaam wil vertellen.

Ik leef meer vanuit mijn hart en twijfel dan ook steeds minder, voel me van binnen vaker rustig en meer ontspannen. Ik blijf beter in balans en kan onbalans omarmen. In plaats van dat ik aan het overleven ben, geniet ik steeds meer en LEEF mijn LEVEN in hoofdletters.

Ik wil leven zoals ik me vanbinnen meer en meer voel. Als een veldboeket met prachtige bloemen; geurig, kleurig, divers, vrolijk, boeiend en uitbundig bloeiend!

Voluit STRALEND, door voluit te ZIJN!