Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Christi

Stralend leven! Dat is wat ik graag wil. Alles in mijn leven was en is een ervaring hier naartoe. En alles wat ik in mijn leven meegemaakt heb, heeft me gebracht naar waar ik nu ben, wie ik nu ben en hoe ik nu het leven Leef. Ik leef mijn leven meer en meer vanuit rust, blijheid, vertrouwen en liefde, in plaats vanuit stress, zorgen, angst en twijfel.

Ik kan en mag een bijdrage zijn aan jou en jouw leven, naar het (her)ontdekken van wie jij bent, naar wat jouw hart je zegt in plaats van vooral dat stemmetje in je hoofd, naar Leven met een hoofdletter L.

Leven vanuit jouw kracht van zowel lichaam als geest, zodat ook jij zult stralen als de zon, als de popster in je, als de actrice die je kunt zijn, als de creator die je bent, als een ster met zijn oneindige, sterke stralen, maar vooral ..... als een mooi mens op deze prachtige Aarde!

Jij bent het waard!

Aan de slag!

Met Robert, mijn man en maatje, leef ik alweer ruim 30 jaar samen. We kregen 4 kinderen, waarvan ons derde kindje tijdens de zwangerschap is overleden. Onze 2 zonen en dochter zijn mooie spiegels voor me, waarvan ik veel leer en geleerd heb, mede door hun eigenheid, hun gevoeligheid en uitdagingen als eczeem, voedselallergie, overprikkeling e.d..

Na een leven vanuit onzekerheid, gepest zijn, niet van mezelf houden, mezelf te dik vinden, veel verkouden zijn, gespannen en zere schouders/nek hebben, bang zijn wat anderen van mij vinden, me niet goed genoeg voelen, faalangst, teveel vanuit mijn hoofd leven en mede daardoor veel twijfelen, over mijn grenzen gaan, vaak hevige hoofdpijn hebben, steeds meer moe zijn en meer en meer last van mijn maag en gewrichten krijgen, raakte ik eind 2009 uiteindelijk overspannen en kwam thuis te zitten.

Dit voelde al vrij snel als een cadeau, want het was nu MIJN tijd! 
Nadat ons kindje Ilvy was overleden heb ik ook wel stappen gezet naar mijZelf, naar bevrijding (van o.a. angst en beperking). Maar dit heb ik niet kunnen vasthouden en al snel belandde ik weer in de valkuilen en patronen van weleer. 
Maar nu......! Aan de slag!

 
 

Op ont-dekkingsreis

Dus ging ik naar een psycholoog en een spiritueel begeleider. Jippie!! Bij haar heb ik me, na twee consulten, opgegeven voor de opleiding tot spiritueel begeleider. (Kijk voor werkervaring en opleidingen). Mede hierdoor ging ik nu echt op pad om mijnZelf te ont-dekken en ik kwam steeds meer uit mijn hoofd en meer bij mijn gevoel, bij mijn hart. 

Tijdens de module aura/chakrahealing had ik het gevoel 'thuis' te komen. (Dit is zo mijn ding en voelt nog steeds zo goed!) Het bracht mij nog meer in balans. Elke keer weer als ik hiermee bezig ben...... heerlijk, dan geniet ik!

Via de verslaving van mijn partner en wat dat bij mij heeft opgeroepen en wakker gemaakt aan emoties, kwam ik tussen 2011 en 2015 nog meer bij mijZelf en in mijn kracht. Voorjaar 2016 kwamen Access Bars en andere Body Processen van Access Consciousness op mijn pad. Dit heeft mij weer zo'n boost gegeven! En in de jaren erna nog Usui Reiki Ryoho, Moeiteloos Helen, Moeiteloos Coachen,  Opu Huli (Hawaiiaanse buikmassage) en werken met Remedies. Prachtige (bewustzijns) behandelvormen.

Het werkt verruimend, rustgevend, stimulerend en bevrijdend. Het brengt me meer en meer bij mij, wie ik werkelijk ben!                        

Een stralend, liefdevol wezen!

LEEF!

Tegenwoordig kan ik mijzelf in de spiegel in de ogen kijken en zeggen dat ik van mijzelf houd en dat ik mijzelf accepteer zoals ik ben. Wat anderen wel of niet van mij denken of zeggen vind ik minder belangrijk dan wat ik van mijzelf vind.

Ik oordeel en veroordeel mezelf en anderen zoveel minder, ben bijna 15 kilo kwijt, heb zelden meer hoofdpijn en heb bijna geen lichamelijke klachten meer. En wanneer ik deze wel heb sta ik stil, kijk ik naar binnen en vraag mezelf af wat mijn zelf mij via mijn lichaam wil vertellen.

Ik leef steeds meer vanuit mijn hart en twijfel dan ook steeds minder, voel me van binnen rustig, meer ontspannen en blijf steeds beter in balans. In plaats van dat ik aan het overleven ben, geniet ik meer en meer en LEEF mijn LEVEN in hoofdletters.

Ik wil leven zoals ik me vanbinnen steeds meer voel. Als een veldboeket met prachtige bloemen; geurig, kleurig, divers, vrolijk, boeiend en uitbundig bloeiend!

Voluit STRALEND, door voluit te ZIJN!

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren