Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Opleiding

Ik heb met veel zin de volgende opleidingen/trainingen gevolgd...

HBO-Jeugdwelzijnswerk, basisopleiding Train de Trainer, gesprekstherapie, KIES-coach (Kinderen In Echtscheiding Situatie), rouw- en verliesbegeleiding,

Ook heb ik diverse workshops en trainingen van Janosh gevolgd, een opleiding tot spiritueel begeleider met de onderdelen Aura/chakra Healing, Aurareading, Geleide visualisatie en Voice Dialogue bij Ellen Benschop, de workshop Quantum Touch, de workshop Regenesis Touch, een training tot Mindfulness therapeut, de HBO-opleiding Medische Basiskennis, Piramidemassage.

Vanaf voorjaar 2016 Access Bars, diverse Body Processen en The Foundation van Access Consciousness en verder nog; de Kunst van het Toelaten, Usui Reiki Ryõhõ 1, 2 en 3 (Master), Kundalini Reiki, Pijnbevrijding, Moeiteloos Helen en Moeiteloos Coachen bij Marlon Brammer. 

 
 

Werk

....en werkervaring opgedaan;

Groepswerker op een kinderdagverblijf, begeleiding van volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, begeleiding van gezinnen met opvoeding- en/of structuurproblemen, eigen praktijk in rouw- en verliesbegeleiding, praktijkopleider bij De Waerden, coördinator bij Humanitas van het project Home-Start, postbezorger, maaltijdbezorger, ZZP-er, Healingpraktijk De Ster, wat nu geresulteerd heeft in Bij Christi. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren