Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Mijn eerste blog....pfffff

Jazeker, de eerste woorden van mijn eerste blog zijn een feit! Alhoewel....officieel is het mijn derde blog. Een aantal jaren geleden heb ik onder een pseudoniem 2 keer een blog geschreven op een bepaalde site (die ik hier niet zal noemen, want dan ga je vast kijken).

Welkom en fijn dat je er bent! In deze eerste blog nog maar eerst een kort voorstelrondje. Mijn naam is Christi, 50 jaar en ruim 30 jaar samen met mijn levenspartner. Samen kregen wij 4 kinderen. Ons derde kindje is in juli 1997, tijdens een weekje Amerika, met vijfenhalve week zwangerschap overleden. Dit zette mijn leven op z'n kop, maar ik kwam tevens met beide benen op de grond. Ik landde enigszins op Aarde.

Ik heb daarna voor mijn gevoel 10 jaar in 1 jaar tijd ingehaald en werd krachtiger, wist meer wat ikzelf wilde, durfde meer voor mijzelf te kiezen en ben een aantal jaar later mijn praktijk gestart; Praktijk De Ster, begeleiding bij rouw en verlies.

Eind 2009 kreeg ik griep en bleef ziek thuis. Echter, waar ik normaal na een dag of 3 weer ging werken, werd ik nu alleen maar moeier en zieker. Jawel, overspannen, oftewel een burn-out die een aantal jaar later, nadat ik eerst krachtiger werd, zich weer in alle heftigheid presenteerde door de verslaving van mijn partner en alles wat daar bij kwam kijken. Moe, moe, moe......of eigenlijk totaal uitgeput. Ik moest leuke dingen gaan doen van de huisarts, maar zelfs dat was teveel voor me. En ook..... alles is toch leuk?! En sporten, dat is toch goed en gezond?! Jazeker, maar niet als je al jaren over al je grenzen bent gegaan en niet meer weet wat echt leuk en goed is voor je geest en lichaam!

Onthaasten. Leren niets doen, terwijl ik ondertussen knijterhard werkte aan alle patronen, overtuigingen en angsten die ik in mijn leven had opgebouwd en aangenomen als waar. Nu was het tijd voor mij!

Ondertussen heb ik mijn leven, en hebben wij ons leven, weer behoorlijk op de rit. Met heel veel ervaringen rijker, heel veel losgelaten aan waarheden en overtuigingen die niet met mij resoneerden, met veel vallen en opstaan, veel inzichten, veel tranen. Maar nu ook met steeds meer kracht, samenwerking, voor mijzelf kiezen, een gezonder lichaam, meer genieten en meer lef!

In 2011 een doorstart met Healingpraktijk De Ster en eind 2017 de naam en het logo van de praktijk gewijzigd in Bij Christi. Yes, mijn eigen naam. Omdat ik meer en meer bij mijZelf kom en mijn Zelf leer kennen. Nog meer staan voor wie ik ben, thuis aan het komen bij mijnZelf! En omdat mijn klanten zichzelf mogen en kunnen zijn bij mij. Daarbij kunnen ze in de praktijk Bij Christi leren om zonder oordeel zichzelf te zijn!

Bij Christi, praktijk voor ontspanning, healing, bewustzijn en balans door middel van energetisch werk, coaching en training. 

Knuf, Christi 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren